Кай Хаверц може да действа на всяка позиция в атаката на

...
Кай Хаверц може да действа на всяка позиция в атаката на
Коментари Харесай

Хаверц: Трудно е да кажеш не на Байерн Мюнхен

Кай Хаверц може да работи на всяка позиция в офанзивата на Челси, само че за играча се спекулираше, че ще премине в Байерн Мюнхен, откакто стана ясно, че ще напусне Байер Леверкузен през 2020 година Тогава нападателят избра да се насочи към Англия и спечели Шампионската лига с Челси, само че той продължава да генерира трансферни спекулации, а повода е, че някогашният му управител Томас Тухел пое баварците, което води до задаването на повече въпроси по отношение на бъдещето му.

" Байерн като цяло е голям клуб, на който е мъчно да кажа " не "  като немски състезател, само че моята персонална цел постоянно е била да играя в чужбина в даден миг. В Англия или Испания ", показа Хаверц, като не даде признаци, че ще желае безусловно да напусне Челси.

Хаверц сподели още, че присъединението към Байерн през 2020 година е " съвсем малко скучно ", откакто към този момент сподели на какво е кадърен в Бундеслигата, като прекосяването към Англия в този миг от кариерата му се коства като " вярното решение ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР